Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Θέλει να παίξει Κύπρο ο ΟΦΗ!

Αίτημα στην ΚΟΠ έκανε ο Σύλλογος Μετόχων του ΟΦΗ προκειμένου να ενημερωθεί για προθυμία της Ομοσπονδίας μας να φιλοξενήσει την κρητική ομάδα στο πρωτάθλημα μας!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΟΦΗ είναι ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Μαχλάς. Το παραπάνω σενάριο, που αποκαλύπτει το cretalive.gr, μπορεί να λεγόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες στις συναντήσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ ως μια απέλπιδα προσπάθεια πίεσης στην ελληνική πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι ο Σύλλογος Μετόχων, θα προχωρούσε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας επίσημη ενημέρωση από την ΚΟΠ περί του ζητήματος.

Στον ΟΦΗ πρέπει να είναι έτοιμοι να ενημερώσουν τους μετόχους της ομάδας για όλα τα πιθανά σενάρια της επόμενης ημέρας για το μέλλον της ομάδας. Κι εφόσον, όπως διαφαίνεται, οι ελληνικές αρχές οδηγούν τον ΟΦΗ σε καταστροφή, οφείλουν να διερευνήσουν ακόμα και αυτό το ακραίο αυτό σενάριο.

Η κίνηση αυτή χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης προς του προς την ΕΠΟ, για να επανεξετάσει το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.

Αναδημοσίευση: 24sports 02/06/2011
Το δημοσίευμα του cretalive.gr
Επιβεβαίωση από την Κ.Ο.Π.
*****************************************************
Μου θύμισε την πιο κάτω μαντινάδα που μου είπαν κάποιοι φίλοι Κρητικοί:

"Θα 'ρθει μια μέρα φίλοι μου σε τούτον τον πλανήτη,
που θα γενεί ένα νησί η Κύπρος με την Κρήτη!"

...στις χαρές σας κοπέλια!!
*****************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου