Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Φόνος για ένα «like» στο Facebook!

Το πάθος ενός Αλβανού με τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον οδήγησε πρώτα στη δολοφονία και εν συνεχεία στα χέρια της... ΕΛ.ΑΣ.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ στο Facebook! Φόνος για ένα «like», παγίδα θανάτου πάνω στον «τοίχο» του Facebook και εξιχνίαση της δολοφονίας μέσα από έναν κύκλο ψεύτικων προφίλ από συγγενείς του θύματος. Το μοιραίο διαδικτυακό παιχνίδι της αλήθειας και του ψέματος που οδήγησε σε μια δολοφονική επίθεση και αμέσως μετά- με τον ίδιο ακριβώς τρόπο- στη διαλεύκανσή της. «Το Βήμα» παρουσιάζει την άγνωστη πλευρά της δολοφονίας του Απόστολου Κ. που διαπράχθηκε πριν από έναν χρόνο στην παραλιακή λεωφόρο και εξιχνιάστηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες. Ενα έγκλημα, μια έρευνα και η «κάθαρση», όλα αποτυπωμένα στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της 8ης Μαΐου 2010, στο 40ό χιλιόμετρο της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου, σε πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου στο ύψος του Κορωπίου. Το θύμα είχε πυροβοληθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τρεις σφαίρες. Ο 30χρονος εργαζόταν σε εταιρεία καλλυντικών και τροφίμων, ενώ παλαιότερα δούλευε στο γραφείο μιας δικηγόρου. Τα πρώτα 24ωρα μετά τη δολοφονία οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής δεν είχαν κανένα στοιχείο για το κίνητρο και τους δράστες του μυστηριώδους εγκλήματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ (Το Βήμα - ηλεκτρονική έκδοση, 05/06/2011)

2 σχόλια:

  1. ελάλεν τα ο αστροναύτης...έννεν για καλό μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως ξέρεις φίλε μου με το μαχαίρι μπορείς να κόψεις το καρπούζι αλλά μπορείς να κόψεις και το χέρι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή